Geslaagd!


cursist Paul Hanique bezig aan zijn examenles Op zondag 16 september werd er een jeugdschaakdag georganiseerd waarbij kinderen van Stap 1, 2 en 3 snelschaakpartijtjes tegen elkaar speelden. Tussentijds werden de kinderen in de gelegenheid gesteld om een schaaklesje te volgen.

Deze lesjes werden gegeven door cursisten van de trainer A-cursus die hun praktijk examen nog af moesten leggen. Hieronder waren er 2 namen van onze club. Dat waren Paul Hanique en Chantal van Eijk. Zij hadden beiden het afgelopen jaar de cursus gevolgd van Herman Grooten om een volleerde Trainer te worden van de stappen 1 t/m 3. Beide zijn met glans geslaagd en hebben inmiddels een mooi diploma ontvangen. cursist Chantal bezig aan haar examenles

Ook Robin Swinkels heeft het afgelopen jaar de cursussen gevolgd maar kon helaas niet aanwezig zijn op de dag van het examen. Hij gaat het komende jaar nog een keer zijn toets inhalen. Verder waren de overige 4 examenkandidaten ook geslaagd voor hun diploma!

De maar liefst 25 kinderen die de hele dag lekker partijtjes hadden gespeeld kregen op het eind van de dag ieder een mooi prijsje mee naar huis. Voor de 1ste 3 geŽindigde was er een beker. die prijs hadden was er een beker. Deze dag werd georganiseerd door de jeugdleider van WLC, Hub van de Laar, die alles uitstekend geregeld had.

door Chantal van Eijk