KNSB jeugdclubcompetitie

4-11-2006C-team op de 4e plaats na ronde 3 en 4.

Om half tien kwamen we aan bij "Het Brandpunt" in Baarn. Omdat de organisatie nog de borden moest uitpakken, maar wel de stukken had klaar gezet, werd er maar ingespeeld zonder bord.

Welke opening staat er op het bord? Dat ging nog vrij goed!

De eerste wedstrijd van de tweede speeldag was tegen Zukertort Amstelveen en werd zwaar verloren. Alleen Thijmen wist een halfje binnen te halen. Zukertort is duidelijk het te kloppen team in Baarn. Zukertort versloeg hierna het als tweede geplaatste OEW uit Leiden en staat nu eerste in het klassement. Na de derde ronde was de Combinatie gezakt naar de vierde plaats.

De tweede partij tegen De Giessen (Tobias Dekker+ familie Schakel + Martijn Duijm) werd gewonnen met 3-1. Na een uur wint Thijmen zijn partij en vrij snel daarna kan Maurice met winst afsluiten tegen Lemmy Schakel. Koen speelde tegen Milly Schakel en kreeg zijn eigen opening tegen. Maar wist het niet meer zo precies en verloor daardoor een pion. In het eindspel wist hij remise te houden. Luuk kreeg een pionnenspel op het bord. Toen Milly remise aanvaarde werd het ook snel remise tussen Tobias en Luuk.

Na de vierde ronde staat de Combinatie nu gedeeld vierde.

door Peter en Thijmen Smith