Brabantse kampioenschappen teams.

15-1-2005

Robin, Egbert, Chantal en Loran in actieRobin, Egbert, Chantal en Loran met de bekerVoor het A/B team stond de dubbele confrontatie tegen Staunton op het programma. Ons team bleek uiteindelijk veel te sterk: het werd twee maal 4-0. Egbert was in zijn eerste partij snel klaar. Toen Loran in de tweede sessie als eerste een punt maakte was de eerste plek zeker. Brabants kampioen en gepromoveerd naar de promotieklasse KNSB.

Het C-team werkte drie partijen af van de uiteindelijke vier. Op 19 februari wordt de vierde en laatste wedstrijd gespeeld.
In de eerste wedstrijd hadden we een Tilburgs verzamelteam tegen onder de naam van Wolstad. Het was een sterk team waar we 2-2 tegen speelden. Maurice en Koen wonnen. Sven moest nog wakker worden en Bas vocht een scherp potje uit met Vincent Nab maar verloor.Bas, Maurice, Koen en Sven in actie
In de tweede ronde hadden we een team met Helmonders tegen. Zij hadden het moeilijk. Alleen Bas lette even niet op en moest een eeuwig schaak toestaan: 3-. Vervolgens speelden we in de derde ronde tegen de Pion. Sven en Maurice wonnen. Koen en Bas maakten het zichzelf erg moeilijk maar wonnen uiteindelijk ook beide: 4-0. 
Alleen het ongeslagen verzamelteam van HMC staat nog op het programma.